Competenties

MBO Onderwijsassistent

Binnen deze opleiding leer je didactische vaardigheden, en de ontwikkelingsfasen van een kind. Tijdens mijn stages binnen het speciaal onderwijs en ZMLK-ZMOK school, heb ik individueel leerlingen mogen begeleiden. Als onderwijsassistent ondersteun je de leerkracht in de klas, en ontwikkel je lesmateriaal.

HBO Pedagogiek

Binnen deze opleiding heb ik geleerd hoe je kinderen en jongeren tot 23 jaar helpt bij hun ontwikkeling en hoe je ouders ondersteunt bij de begeleiding van hun jonge kinderen. In mijn stages op een zorgboerderij en in een justitiƫle inrichting heb ik de kans gekregen om kinderen en jongeren met uiteenlopende problemen te mogen begeleiden.

Pedagogische software

Middels pedagogische software maak ik aangepaste leereenheden voor uw kind. Deze kunnen dan op school of thuis geoefend worden. Het zijn diverse oefeningen die kunnen aansluiten op wat uw kind op dat moment het hardste nodig heeft op cognitief niveau. Uw kind is op een speelse manier bezig met de leerstof van school. In het programma zitten beloningen verwerkt, dit kan bijvoorbeeld een filmpje zijn van uw kind, een leuk liedje etc.

EHBO voor kinderen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker wanneer het kinderen betreft. Deze cursus is bedoeld voor mensen die beroepsmatig met kinderen werken. Doordat ik jaarlijks deze cursus herhaal ben ik in het bezit van een Oranje Kruis Certificaat.